Ressons de Fusioon — Exposició

Home Agenda Experiències Ressons de Fusioon — Exposició

Ressons de Fusioon — Exposició

El grup manresà Fusioon va ser un dels pioners de la música progressiva a tot l’estat. Cinquanta anys després dels seus inicis s’inaugura l’exposició Ressons de Fusioon que ens proposa una immersió en la seva carrera artística per descobrir l’herència que ens van deixar.

L’exposició, que forma part del projecte “De Minorisa a Carst” que repassa la trajectòria del pianista i compositor Manel Camp, ens apropa al grup de rock progressiu Fusioon, que va brillar en l’escena de la música progressiva a Catalunya i a la resta del territori espanyol durant la primera meitat dels anys setanta. Estava format per Santi Arisa, Martí Brunet, Jordi Camp i Manel Camp.

Hi ha tres paraules que poden resumir la seva proposta artística: MúsicaModernitat i Manresa. Són més que simples paraules, són els eixos vertebradors de tota la seva experiència: una dedicació absoluta a la música entesa com a manera de viure; un anhel de modernitat expressiva en connexió amb les tendències musicals i vitals de l’època; un lligam personal i profund amb Manresa, la seva gent i la seva identitat.

Cinquanta anys després ha arribat el moment de capbussar-se en l’experiència artística dels quatre manresans de Fusioon i en la seva herència musical i artística que podem resseguir i apreciar fins avui en dia.

Font: Manresa Cultura

L'esdeveniment ha acabat.

Data

28 gen. 2022 - 20 març 2022
Ja ha passat!

Horari

Tot el dia

Més informació

VEURE CATÀLEG

Ubicació

Centre Cultural el Casino de l’Ajuntament de Manresa
Categoria
VEURE CATÀLEG