CARST

CARST

A CAUSA DE LA PREVISIÓ DE MAL TEMPS i que ens dificultaran el muntatge previ i la realització de l’espectacle, ANUNCIEM  L’APLAÇAMENT  de CARST

per a una nova data que anunciarem PROPERAMENT.

Els que hagueu adquirit les entrades en podeu DEMANAR LA DEVOLUCIÓ o GUARDAR-LES  ja que TINDRAN VALIDESA   PER LA NOVA DATA.

Disculpeu les molèsties.

L’equip de Minorisa Carst.

 

La paraula CARST pot resultar estranya però el curiós és que tenim a tocar un paisatge càrstic. Les muntanyes de Montserrat, com la Tramuntana mallorquina, configuren l’escenari vital de Manel Camp.  També la serralada mé emblemàtica del Bages va ser el marc paisatgistic de transformació espiritual d’Ignasi de Loiola.

Immers dins el projecte ” De Minorisa a Carst” té més sentit que mai aquest concert multidisciplinari que combina la música amb la dansa, amb Manel Camp al piano, Mathew Simon a la trompeta, Xisco Aguiló al contrabaix i lluís Ribalta a la bateria i les percussions. La dansa i els moviments van a càrrec de l’Elysian Ballet.

El 2022 Manel Camp celebra la seva trajectòria musical i d’aposta per la música i la cultura amb un concert als Jardins de la Cova, mirant a Montserrat.

L'esdeveniment ha acabat.

Data

20 març 2022
Ja ha passat!

Horari

12:00 - 13:15

Preu

15.00 €

Més informació

VENDA ENTRADES

Ubicació

Location Name
Categoria
VENDA ENTRADES