Canigó — MANEL CAMP I ESBART DANSAIRE DE RUBÍ

Home Agenda Concert Canigó — MANEL CAMP I ESBART DANSAIRE DE RUBÍ

Canigó — MANEL CAMP I ESBART DANSAIRE DE RUBÍ

La celebració dels 75 anys de Manel Camp és un bon motiu per reviscolar i reviure projectes amb antics companys de professió, institucions i públic. Com la reestrena del poema musical Canigó, justament vint-i-cinc anys després, en què es recupera la col·laboració conjunta del compositor al piano amb el l’Esbart de Rubí, amb la coreografia original d’Eduard Ventura. La reposició d’aquesta obra també  li és un homenatge, en complir-se els 10 anys de la mort d’aquest coreògraf.

A més de la Coral Escriny i de l’Orfeó Manresà, s’hi afegeix també la col·laboració de l’ESMUC amb una cobla, un quartet de corda i un grup de percussió.

MÚSICA I DANSA TRADICIONAL S’UNEIXEN PER INTERPRETAR EL POEMA ‘CANIGÓ’ DE VERGAGUER

Piano, cobla, cor, quartet de corda i dansa. Estem davant de l’adaptació en forma de ballet i poema musical de l’obra més representativa de l’escriptor català Jacint Verdaguer, Canigó.

L’espectacle compta amb música creada expressament per a ser ballada, en dansa tradicional catalana, per Manel Camp, un dels músics més carismàtics del panorama actual al nostre país, i que ha sabut combinar elements de creació absolutament personal amb les sonoritats i els sentiments més representatius de la música d’arrel popular.

La coreografia d’Eduard Ventura i el cos de ball de l’Esbart Dansaire de Rubí expressen a cada moment tota la subtilesa de la narració amb que Verdaguer va captivar el món parlant dels Pirineus, del ‘Canigó’ i dels personatges que l’habiten.

VEURE EL PROGRAMA EN FORMAT MÒBIL

L'esdeveniment ha acabat.

Data

17 oct. 2021
Ja ha passat!

Horari

18:30 - 21:00

Preu

5.00 €

Més informació

COMPRAR ENTRADES

Ubicació

Teatre Kursaal de Manresa
Manresa, España
Categoria
COMPRAR ENTRADES